Приветствую Вас Гость • Регистрация • Вход • Поиск • RSS
Понедельник, 20.05.2024, 21:24:31 Kiev
Главная » 2012 » Январь » 16
S.T.A.L.K.E.R. 2

Розроби Сталкера другого офіційно підтвердили, що розробка проекту стабільно триває. Отже, є надія на майбутній реліз!Справа в тім, що сьогодні на офіційній сторінці гри в Facebook з’явився напис, що одразу покращив настрій фанам. Наші земляки з GSC Game World написали, цитую: ”Команда сталкера надзвичайно щаслива! Чому? А тому, що після новорічних свят ми продовжуємо роботу над S.T.A.L.K.E.R. 2”. Від засновника студії, Сергія Григоровича, коментарів, як це часто буває, нема. Тому чекаємо на офіційні сповіщення від київської студії.
Нагадаю, в кінці минулого року з’явилась інфа, що GSC Game World закривається через рішення Григоровича, яке було спричинене невдалим ходом розробки другої частини Сталкера. Пізніше на офіційних сторінках гри на Твіттері і Фейсбуці ця інформації була спростована. Нам радили почекати до середини січня для прояснення ситуації. Ну ось, дочекались:)
S.T.A.L.K.E.R. 2 планують випустити на PC, Xbox 360 i Playstation 3.
Новости Другое | Просмотров: 533 | Добавил: PRO100^POMAHbI4 | Дата: 16.01.2012

Call of Duty на PS Vita

Творці розкрученої портативки PS Vita повідомили, що найближчим часом на їхню платформу поступить ряд нових ігор, серед них – Call of Duty i Assassins Creed.
Незважаючи на відверто невдалий старт Vita в Японії, японці налаштовані доволі оптимістично. Вони заявляють, що, хоч продано не так багато екземплярів портативки, більшість покупців задоволені купівлею. Вони також сказали, що, у випадку великого попиту, пропозиція обов’язково буде задоволена. Тому компанія планує постачати на ринок якнайбільше портативок.
Як Vita, так і 3DS зробили велику помилку на старті свого виробництва. Це – відсутність багатьох популярних ігор. Саме цим і пояснювалась низька популярність Nintendo 3DS одразу після початку продажів, і, очевидно, Sony зробила ту саму помилку. Однак, японці виправлять це найближчим часом. Зокрема, вже через кілька місяців їхня нова портативка буде підтримувати такі видатні проекти, як Call of Duty, Assassins Creed, Mortal Combat, Resistance та багато інших.
А ось вам і відео з чор… афроамериканцем-геймером, який наважився протестувати, так сказати, демо-версію КоДу на PS Vita. Додам, що це ще не остаточний варіант гри, тому передчасно не радійте. Але те, що ви побачите, безумовно, вас вразить, бо досі портативні консолі такого ще не бачили.
Новости Другое | Просмотров: 531 | Добавил: PRO100^POMAHbI4 | Дата: 16.01.2012

Відеоогляд кампанії: Battlefield 3 проти Modern Warfare 3

2011 був насиченим та особливим, зокрема завдяки Батлі, яка почала рівнятися силами з МВ3. Все почалося ще з давньої гонки озброєння між Activision та EA, зокрема коли остання випустила Medal of Honor (2010) на місяць раніше від релізу Call of Duty: Black Ops, щоб послабити позиції КоДу та перетягнути до себе частину безхребетних фанів аркадного шутеру. Проте EA не зуміли довести якість Medal of Honor до пуття, щоб реалізувати задум. Тим не менше, вже тоді Electronic Arts сформулювали чітку мету – напхати піпіськами роти розробів Infinity Ward і підірвати рейтинг КоДу, і всі зусилля кинула на розробку нової частини Батли, як головного конкурента майбутньому, на той час, Call оf Duty: Мodern Warfare 3.

Головний виконавчий директор DICE Джон Рікітелло пинів не хуяв, а взявши за яйця свою команду, вималював ними чіткі цілі студії та протягом усього процесу розробки третьої Батли добряче тролив як саму МВ3, так і її виконавчого директора Еріка Хіншберга, зокрема висловив бажання, щоб серія КоДу згнила в корені, а також сміливо та прямо заявив, що за 3 роки КоДу залишиться лише смоктати цюцюндрика. «Зелений» монополіст досить байдуже поставився до провокацій, проте у нього не було іншого виходу, оскільки нічого революційного він протиставити не міг.

Швидше за все, Activision, зокрема розробник Call of Duty - Infinity Ward, не очікували появи таких тролів на ринку і ковирялися в носі: в той час, коли DICE вже випустили три геймплейні ролики до Battlefield ... Читать дальше »
Новости Другое | Просмотров: 484 | Добавил: PRO100^POMAHbI4 | Дата: 16.01.2012